Modul 3
Bælg på menuen
Klar, parat, kokkerér!
Du har nu lært, hvad du skal lære om bælgfrugter! Så nu er du klar til at prøve kræfter i at lave mad med dem. I denne del af forløbet får du nogle idéer til opskrifter med bælgfrugter, men du skal være velkommen til selv at eksperimentere og lave ændringer undervejs, så retterne passer til din, dine venner og din families smag.
Opskrifter
Så er det på tide at komme i køkkenet! Herunder er der nogle eksempler på snacks og en hummus, som du hurtigt kan lave og bruge i mange forskellige sammenhænge. Du skal være fri til at eksperimentere og prøve dig frem undervejs. Husk det er kun fantasien (og smagen) der sætter grænser!
Beluga Bolognese
Denne lækre ret vil sende dine smagsløg i den 7. himmel. Belugalinser er alt for oversete – men det skal der laves om på nu!
Vietnamesisk nudelsalat
Denne salat sprudler af farver, smag og energi! Den er både spicy, sød og frisk på samme tid. Og så er den virkelig insta-worthy…
Bønnebrownie
Læste du rigtigt? Oh yes, det kan lade sig gøre. Giv denne kage en chance – du vil blive overrasket! Den smager nemlig SLET ikke af bønner.
Er du blevet en ægte Rebælg?
Nu er alle tre moduler færdige og det er blevet tid til den sidste og altafgørende quiz.
Vis hvad du kan!